07 marzo, 2007

Esos premios plateados

Anada i tornada ràpida a Madrid per locutar la retransmissió internàutica dels Fotogramas de Plata. Una bona manera de sentir-se partícep de l'event i, per damunt de tot, siguem sincers, passar-s'ho pipa al fieston que munten els jefes.

La gala, divertida i glamourosa (ojo, tenir juntes en pocs metres quadrats a la Pataky, la Penélope, la María Valverde i la Juani no és moc de gall d'indi). I la party... motiu perfecte per les camarilles amb companys de professió (el Vall Jr., el Vall Sr., el Faustino, el Mirito o el Belinchón, que cada cop que em veu m'abraça, i això que no som tan amics, i això que és complicat abraçar-se amb un paio de 2 metres) i caps de premsa de distribuidores i agències de comunicació (la Yolanda de Nirvana, la Lorea de Golem, la Constanza de Planeta, la Cris de Buena Vista, la Debora del Deseo, el Quique de Tri, la Uría de WAW i la Costa, amb els seus Manolo comprats a Manhattan i la seva sintonia de "Sexo en Nueva York" al mòbil).

Xafarderies? La Juani de "Yo soy la Juani" (nascuda Verónica Echegui) guanya en les distàncies curtes, i va ser la protagonista de la pista. Quan el menda es retirava al tou llit de l'Hotel Palace, un rapat ple de tatoos posava tota la carn a la graella. Ara o mai, pensaria el xicot, que, això si, es va endur un parell de bistecs de la nova musa del cholerio patri.

Els més farreros? Juan Diego, que (com Marisa Paredes) ja va recollir el seu premi amb aquella alegria que proporciona el vino tinto, Chiqui Fernández (cada cop que m'acostava al lavabo la trobava en llarguíssima conversa amb Carlos Hipólito), Arturo Valls (a qui algun conegut meu acusava d'haver-li aixecat un ligue potencial convertit en gruppie), Pepón Nieto, Eduard Fernández (què macot que és, a banda d'actorasso... i sempre em saluda, no sé ben bé per què) o Nacho Vigalondo.

Per cert, gracias, Rocío (ventes internacionals Wanda Nirvana). Estaba harto de "pareces de la mafia".

PD: Què cony fotia, a les 4 del matí, a la barra del Joy Eslava, el Santi Ezquerro? El dia abans del Liverpool-Barça!

Photobucket - Video and Image Hosting